Zeleninové mixy
Křup, křup… a najednou je pryč celý pytlík! Tyhle mixy totiž nejsou žádná nudná zelenina – pochutnají si na ní i ti největší odpůrci zdravé stravy. Vychutnejte si pořádnou dávku chuti a křupavosti vakuově smažené zeleniny. Skvěle se hodí jako snack k televizi, na cesty nebo do práce.
Jak se zeleninové mixy vyrábí?
Zapomeňte na klasické smažení v oleji. Tady přichází ke slovu vakuové smažení při nízké teplotě – technika, která zelenině zachová chuť, barvu i tvar, ale bez zbytečné mastnoty. Vše probíhá při nízkém tlaku a teplotách mezi 70 a 95 °C. Výsledek? Lehčí snack s nižším obsahem tuku, který neztrácí šmrnc.
Jak použít směs zeleniny?
Zeleninové směsi jsou ideální do salátů, na dochucení jídel nebo jako samostatná svačinka, když vás honí mlsná a nechcete zase jíst chipsy. Vyzkoušejte evropský mix nebo asijský mix v extra křupavé formě.