Hruška kostky 100 g

Novinka
149 Kč / ks 1 490 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)

Křupavá svačinka plná vlákniny, jemně sladká a s medovou vůní – to je lyofilizovaná hruška. Připravili jsme ji na malé kostičky, abyste ji snadno přidali do jogurtu nebo ovesné kaše.

  • sladká chuť čerstvých hrušek
  • zdroj vlákniny
  • drobné křupavé kostičky

Detailní informace

Detailní popis produktu

Lyofilizace si poradí nejen s tropickými plody, ale také s ovocem, které znáte spíše ve formě křížal. Mrazem sušené hrušky nebo jablka nabízí stejné benefity jako ostatní lyofilizované ovoce – obsahují vitamíny a minerály téměř jako čerstvé plody, chutnají a voní jako právě utržené ze stromu a dlouho vydrží.

Lyofilizované hrušky vám tak umožní dopřát si sladkou chuť hrušek, kdykoliv se vám zachce. Stačí si udělat zásoby ve spíži. Mrazem sušené ovoce můžete skladovat při pokojové teplotě, je potřeba ho chránit před světlem a vlhkem. I po otevření vydrží dlouho křupavé, protože ho dodáváme v znovuuzavíratelném sáčku.

Jak si vychutnat lyofilizované hrušky?

Drobné kostičky snadno přidáte do müsli a granoly, jogurtu, tvarohu nebo rozmixujete s mlékem či kefírem. Můžete je použít také na pečení – přidat je do těsta, do dortových krémů nebo z nich vytvořit náplň do koláčů. Rozmixujte kostičky ve vodě a vytvořte osvěžující hruškový džus. Nebo je přidejte do černého čaje a proměňte ho na ovocný čaj.

Náš tip

Vytvořte hřejivý nápoj do podzimních a zimních plískanic. Rozmixujte kostičky lyofilizované hrušky s vodou a kouskem zázvoru, ochuťte medem a kapkou citrónu. Navrch posypejte skořicí a kostičkami lyo hrušky. 

Lyofilizované hrušky jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené hrušky si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Hrušky jsou zdrojem vlákniny, která přispívá k dobrému trávení a patří k základním součástem vyvážené stravy.
  • Obsahují také vitamín A, vitamíny skupiny B, kyselinu listovou a vitamín C.
  • Hrušky se pyšní také obsahem minerálů, a to zejména draslíku, vápníku a hořčíku.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit kostičky lyofilizované hrušky na Lyofio.cz

  • 100 % ovoce, bez éček a přidaného cukru
  • malé kousky hrušky, bez rozdrceného prášku
  • úžasně křupavá textura
  • znovuuzavíratelný obal
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g
Vlhkost ≤5 %
Tuky (%) 1,1
  -> z toho nasycené mastné kyseliny (%) 0,1
Protein (%) 3,1
Vláknina (%) 11
Sacharidy (%) 72
  -> z toho cukry (%) 69
Energie 369 kcal / 1611 kJ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: