Mrazem sušené
Sušení mrazem neboli lyofilizace je proces, při němž se z potravin odstraní vlhkost za nízké teploty a tlaku. Zmizí jen voda, vše ostatní si lyofilizované suroviny zachovají. Barvu, vůni i výraznou chuť, která se vyrovná čerstvému ovoci a zelenině. A to bez přidaného cukru. Na rozdíl od sušení horkým vzduchem si lyofilizované suroviny ponechají také všechny vitamíny a minerály. A jako bonus báječně křupou.
#showmore#
Mrazem sušené ovoce a zelenina mají nízkou hmotnost a trvanlivost až několik let – to je důvod, proč lyofilizaci začala používat americká NASA. Vyzkoušejte naše vesmírně sladké lyofilizované ovoce a dopřejte si chuť zralých plodů po celý rok. Hodí se do müsli, jogurtu nebo jen tak na zdravé mlsání.
Náš tip: Děti milují lyofilizované jahody. Jsou slaďoučké, křehké, křupavé a voní létem. Vezměte je s sebou na výlet jako zdravou svačinku.
Nejprodávanější
Značky
Hmotnost
Zpracování
Křupavá svačinka plná vlákniny, jemně sladká a s medovou vůní – to je lyofilizovaná hruška....
Jen velké a křupavé plátky lyofilizovaných jahod, žádná drť. Těžko je jinde koupíte levněji....
Jedna lžíce prášku nahradí hrst jahod. 100% přírodní barvivo a dochucovadlo v jednom. žádný...
Žádné lyofilizované jahody nesmí přijít nazmar. Proto pro vás máme za skvělou cenu prášek s...
Unikátní novinka! Kešu ořech obalený v prášku z lyofilizovaného manga. Spojení šťavnatého manga a...
Oloupat nebo vydlabat lžičkou? S tím si už nedělejte starosti! Lyofilizované kiwi je oloupané a...
Bonboniéry? Těm už odzvonilo. Vykouzlete netradiční dárek pro své milované nebo obdarujte sami...
Oříšky v čokoládě už znáte, co takhle zkusit novou kombinaci? Kešu, lyo mango a mléčná čokoláda v...