Lyofilizovaná malina v bílé čokoládě s malinovým práškem 200 g

189 Kč / ks 945 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)

Celá lyo malina. Bílé čokolády tak akorát, aby chuť malin nepřebila. A navrch malinový poprašek. To je geniální kombinace sladkokyselé chuti a báječné křupavosti.

  • příjemně kyselé maliny a sladká bílá čokoláda
  • luxusní mlsání pro děti i dospělé
  • alternativa čokoládových pralinek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvojitá porce lyofilizovaných malin vám v puse rozehraje symfonii chutí. Nejdřív vás na jazyku polechtá kyselkavá chuť malinového prášku. Vzápětí vám chuťové pohárky pohladí jemná bílá čokoláda. A hned na to křupne celá lyofilizovaná malina a dokončí koncert příjemně sladkokyselou chutí. Tahle kombinace zkrátka patří k sobě a potěší i ty, kdo si na sladkém běžně neujíždí.

Nejdříve maliny projdou lyofilizací – sušení mrazem. To z nich odstraní téměř všechnu vodu, ale o nic jiného nepřijdou. Ponechají si svoji čerstvou chuť, krásně červenou barvu i většinu vitamínů. Poté se obalí v bílé čokoládě a pro extra porci malinové chuti ještě v prášku z rozdrcených lyo malin.

Tahle dobrota má jen jednu nevýhodu. Jakmile ochutnáte jeden kousek, obvykle zmizí celý sáček rychlostí blesku. Naštěstí nemusíte mít moc velké výčitky! Lyofilizované maliny jsou zdrojem vitamínů.

Jak si vychutnat mrazem sušené maliny v čokoládě?

Zobněte si lyofilizovanou malinu v čokoládě místo čokoládových bonbónů a jiných sladkostí. Přidejte pár kuliček do cereálií a vytvořte gurmánskou snídani. Nebo obdarujte své blízké originálním dárkem – ideální pro milovníky oříšků a sušeného ovoce v čokoládě.

Lyofilizované maliny jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené maliny si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Maliny obsahují hodně vitamínu C, ve 100 g čerstvých plodů se ukrývá přibližně třetina doporučené denní dávky.
  • Řadí se k druhům ovoce, které mají relativně málo cukru. Obsahují spoustu vlákniny a žádný škrob.
  • Maliny vynikají v obsahu antioxidantů.
  • Obsahují také některé minerály, zejména mangan, draslík, vápník, hořčík a železo.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizované maliny v čokoládě na Lyofio.cz

  • celá lyofilizovaná malina uvnitř každé kuličky
  • křupavá struktura
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení: Bílá čokoláda 90% (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sušená smetana, emulgátor: lecitiny; přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené maliny 7%, prášek z mrazem sušených malin 1,2 %, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak). 

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu.

 

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g)
Sůl (%) 0,13
Tuky (%) 42
   -> z toho nasycené mastné kyseliny 26
Protein (%) 6
Vláknina (%) 2,8
Sacharidy (%) 50
   -> z toho cukry 48
Energie 599 Kcal / 2491 KJ

 

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mrazem sušené ovoce v čokoládě
Druh ovoce: Malina
Zpracování: Celé, Prášek
Hmotnost: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: