Lyofilizovaná jahoda v čokoládě – hořká 200 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Slaďoučké jahody a hořká čokoláda patří k sobě! Vyzkoušejte osvědčenou kombinaci chutí v lyofilizované variantě. Ideální pro ty, kdo si rádi dopřejí luxusní mlsání, ale nepotrpí si na přeslazené sladkosti.
Voňavé zralé jahody se vysuší mrazem, a proto jim zůstane většina výživových hodnot, prospěšných látek i báječná sladká chuť. Poté se obalí v prémiové hořké čokoládě, která jim dodá lahodnou kakaovou krustu. Tak si lyofilizované jahody zachovají svoji křupavost uvnitř i navenek.
Při mlsání lyofilizovaných jahod v čokoládě vás nemusí přepadat výčitky. Mrazem sušené jahody obsahují spoustu vitamínů a minerálů. A hořká čokoláda je známá svým obsahem antioxidantů. To je další důvod, proč tuhle sladkou dobrotu vyzkoušet.
Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v čokoládě?
Nechte celou kuličku pomalu rozplývat na jazyku a objevujte, jak se hřejivá chuť hořké čokolády mění v osvěžující ovocnou příchuť. Nebo se do jahody v čokoládě zakousněte a užijte si, jak báječně křupe. Ať už si lyofilizovanou jahodu v hořké čokoládě vychutnáte jakkoliv, okouzlí vás dokonalá souhra sladké a jemně hořké chuti.
Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
- Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
- Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
- Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit lyofilizované jahody v hořké čokoládě na Lyofio.cz
- celá lyofilizovaná jahoda uvnitř každé kuličky
- křupavá struktura
- znovuuzavíratelný obal
Složení: Hořká čokoláda (88%) [cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku), MLÉČNÝ tuk, emulgátory (lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát, přírodní aroma, sušené MLÉKO), Lyofilizovaná jahoda (11%), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak).
Hořká čokoláda obsahuje minimálně 38% kakaové sušiny.
Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu.
Země původu: EU
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g) | |
Sůl (%) | 0,01 |
Tuky (%) | 30,0 |
-> z toho nasycené mastné kyseliny | 17 |
Protein (%) | 5 |
Vláknina (%) | 7,2 |
Sacharidy (%) | 51 |
-> z toho cukry | 49 |
Energie | 508 Kcal / 2118 KJ |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mrazem sušené |
---|---|
Druh ovoce: | Jahoda |
Zpracování: | Celé |
Hmotnost: | 200 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.