Lyofilizované kešu v mangové krustě v mléčné čokoládě 200 g

Novinka
149 Kč / ks 745 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)

Oříšky v čokoládě už znáte, co takhle zkusit novou kombinaci? Kešu, lyo mango a mléčná čokoláda v jedné křupavé kuličce.

  • netradiční kombinace chutí
  • výživné mlsání
  • originální jedlý dárek

Detailní informace

Detailní popis produktu

Taky vás občas přepadne chuť na něco dobrého, ale nevíte přesně na co? Mám si dát oříšky, čokoládu nebo zdravé lyofilizované ovoce? S tím si už nelámejte hlavu – máme pro vás speciální kombinaci, která rozhodně uspokojí vaše chuťové pohárky. Naše kešu ořechy v mangové krustě jsme obalili v mléčné čokoládě, a tak vznikla křupavá dobrota plná exotické chuti. Uvnitř každé kuličky se nachází celý kešu ořech.

Kešu ořechy jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6), bílkovin a vlákniny. Prášek z lyofilizovaného manga dodá sladkokyselou exotickou chuť i zásobu vitamínů. Při sušení mrazem se totiž odpaří pouze voda a většina zdraví prospěšných látek zůstává. A navrch přichází ještě sladká mléčná čokoláda. S jednou kuličkou tak zaženete chuť na sladké a zároveň získáte rychlou energii.

Jak si vychutnat kešu v mango krustě a mléčné čokoládě?

Sladké kešu v mangu a čokoládě se neztratí ve spíži ani v šuplíku v práci, až vás bude honit mlsná. O sladké kuličky se samozřejmě můžete podělit i se svými kolegy, ale riskujete, že se vám sáček vrátí prázdný. Proto raději kupte hned druhý jako dárek pro své blízké. A třetí můžete mít v zásobě jako sladké pohoštění, až se u vás staví neohlášená návštěva.

Lyofilizované mango s kešu je plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené mango si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Kešu ořechy jsou zdrojem omega-3, omega-6 a dalších mastných kyselin.
  • Obsahují také vysoký podíl bílkovin oproti vlašským nebo makadamovým ořechům.
  • Mango je známé obsahem vitamínu C a beta-karotenu.
  • V mangu najdete také vitamíny skupiny B (zejména B6 a B9).

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce neztratí žádné živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit kešu v mango krustě a čokoládě na Lyofio.cz

  • celý kešu ořech uvnitř každé kuličky
  • křupavá struktura
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení: Mléčná čokoláda (75%) [cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor (lecitiny, přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené mango (12%), mrazem sušená jádra KEŠU OŘECHŮ 12%, leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak)


Mléčná čokoláda obsahuje minimálně 30% kakaové sušiny.

Výrobek obsahuje kešu a může obsahovat stopy arašídů, jiných skořápkových plodů, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu. Může obsahovat úlomky skořápek.

 

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g)
Sůl (%) 0,12
Tuky (%) 30
   -> z toho nasycené mastné kyseliny 18
Protein (%) 4,9
Vláknina (%) 2,4
Sacharidy (%) 59
   -> z toho cukry 58
Energie 530 Kcal / 2216 KJ

 

Skladujte v suchu, chraňte před teplem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: