Kešu v mangové krustě 50 g
Související produkty
Detailní popis produktu
K vytvoření neodolatelné dobroty není potřeba spousta cukru a dochucovadel. Stačí dvě 100% přírodní suroviny – kešu ořechy a prášek z lyofilizovaného manga. Žádný přidaný cukr, tuk, aditiva nebo éčka. Ořechy nejsou pražené ani solené.
Lyofilizované mango vás ohromí svou svěží chutí, a navíc obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Při sušení mrazem se totiž prospěšné látky zachovají podobně jako v čerstvém ovoci. Kešu ořechy jsou zdrojem nenasycených mastných kyselin (omega-3 a omega-6), bílkovin a vlákniny. Když se dají mango a kešu dohromady, nejen že omámí vaše chuťové pohárky, ale navíc vám dodají spoustu energie.
Jak si vychutnat kešu v prášku z mrazem sušeného manga?
Dopřejte si kešu v mangové krustě místo čokoládových pralinek a jiných sladkostí. Přidejte pár kuliček do granoly a přetvořte ji na snídani gurmánů. Nebo obdarujte své blízké originálním jedlým dárkem.
Lyofilizované mango s kešu je plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené mango si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Kešu ořechy jsou zdrojem omega-3, omega-6 a dalších mastných kyselin.
- Obsahují také vysoký podíl bílkovin oproti vlašským nebo makadamovým ořechům.
- Mango je známé obsahem vitamínu C a beta-karotenu.
- V mangu najdete také vitamíny skupiny B (zejména B6 a B9).
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit kešu v mangové krustě na Lyofio.cz
- 100 % přírodní původ, bez éček a přidaného cukru
- celý kešu ořech uvnitř každé polokoule
- úžasně křupavá textura
- znovuuzavíratelný obal
Alergeny: Obsahuje kešu.
Země původu: mimo EU
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g |
Vlhkost | ≤5 % |
Tuky (%) | 16,6 |
-> z toho nasycené mastné kyseliny (%) | 3,6 |
Protein (%) | 11,3 |
Vláknina (%) | 3,7 |
Sacharidy (%) | 63,5 |
-> z toho cukry (%) | 11 |
Energie | 458 kcal / 1915 kJ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.