10% sleva s kódem "VANOCE10"

Lyofilizované plátky jahod v mléčné čokoládě 200 g

Novinka
Neohodnoceno
199 Kč / ks 995 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
12.12.2024
Možnosti doručení

Nejdřív křupne a pak se sladce rozpustí na jazyku. Užijte si dokonalou kombinaci osvěžujícího ovoce a jemné čokolády.

  • osvěžující jahody a sladká chuť čokolády
  • lyo jahody obsahují vitamíny a minerály
  • velikost tak akorát do pusy

Detailní informace

Detailní popis produktu

Křupavé plátky lyofilizovaných jahod jsme obalili v mléčné čokoládě pro dvojnásobný chuťový zážitek. Nejdřív vaše chuťové pohárky potěší jemná chuť čokolády a poté je polechtá svěží sladkokyselá chuť jahod. Kousky jsou tak akorát do pusy – pod čokoládovým kabátkem najdete celý plátek lyofilizované jahody.

Lyofilizace zachová v jahodách maximum vitamínů, minerálů a vlákniny jako v čerstvém ovoci. Mrazem sušené jahody se následně obalí ve vrstvě mléčné čokolády, která dokonale podtrhne jejich chuť. Užijte si jejich křupavou texturu, nebo je nechte pomalu rozplynout na jazyku a vychutnejte si záplavu sladké chuti.

Zdají se vám celé lyo jahody v čokoládě příliš velké? Pak pro vás budou plátky jahod v čokoládě to pravé. Líp padnou i do dětské ručičky a pusinky, když budete chtít děti odměnit netradiční sladkostí.

Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v čokoládě?

Plátky jahod v čokoládě si vychutnáte jako dobrotu k odpolední kávě nebo sladkou tečku za večeří. Přidejte pár kousků do ranní misky granoly a dopřejte si přepychovou snídani. Použijte kousky jako ozdobu dezertů a zmrzlinových pohárů.

Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
  • Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
  • Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
  • Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizované jahodové plátky v mléčné čokoládě na Lyofio.cz

  • plátky lyofilizované jahody uvnitř každého kousku
  • křupavá struktura
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení: Mléčná čokoláda (89%) (cukr, kakaové máslo, sušené MLÉKO, kakaová hmota, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), mrazem sušené plátky jahod (10%), leštící směs (tapiokový škrob, cukr, leštící látka: šelak)

V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 30 %.

Energetická hodnota 2263 kJ / 542 kcal, Tuky 31 g, z toho nasycené mastné kyseliny 19 g, Sacharidy 58 g, z toho cukry 56 g, Bílkoviny 6,3 g, Sůl 0,9 g

Výrobek může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, obilovin obsahující lepek, sóji a sezamu.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: