Ovesná kaše s bílou čokoládou 350 g
Detailní popis produktu
- Vysoký obsah dietní vlákniny (6,4 g na 1 porci) pozitivně ovlivní práci vašeho trávicího systému a dodá vám pocit sytosti na mnoho hodin.
- Ovesné vločky jsou bohaté na β-glukany, které pomáhají omezovat zvýšení hladiny glukózy v krvi. Kromě toho mohou β-glukany aktivací buněk imunitního systému přispívat k posílení obranyschopnosti organismu.
- Ovesné vločky jsou zdrojem bílkovin, které jsou jednou ze základních živin. Je nezbytný pro správné fungování těla, protože bílkoviny se účastní mnoha důležitých procesů ve vašem těle – m.in. přispívají k růstu svalové hmoty a pomáhají ji udržovat. Proto budou ovesné vločky skvělé v jídelníčku sportovců!
- Černý rybíz obsahuje flavonoidy, které inhibují tvorbu toxických sloučenin v těle a zpomalují proces stárnutí.
- Chuť bílé čokolády vám udělá dobrou náladu. Čokoláda má certifikaci Rainforest Alliance, což znamená, že kakaové boby pocházejí z udržitelných zdrojů!
- Ideální pro milovníky sladkostí s černým rybízem.
Složení:
ovesné vločky 83%, bílá čokoláda 9% (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko , emulgátor: slunečnicový lecitin), sušený černý rybíz s jablečným džusem 6% (černý rybíz 77%, koncentrát jablečné šťávy, rýžová mouka, slunečnicový olej), mraz. -sušený černý rybíz 2%.
Může obsahovat: arašídy, ořechy, sezamová semínka, sója.
1 Certifikovaná Aliance deštných pralesů. Více na ra.org.
Značka Rainforest Alliance znamená udržitelnější zemědělské postupy, které podporují lepší budoucnost lidí a přírody.
Nutriční hodnoty |
NA 100 g |
NA PORCI 65 g |
|
|
|
Energetická hodnota |
1590 kJ/380 kcal |
1034 kJ/247 kcal |
Tuky |
8,3 g |
5,4 g |
-> z toho nasycené mastné kyseliny |
2,8 g |
1,8 g |
Sacharidy |
58,5 g |
38 g |
-> z toho cukry |
8,5 g |
5,5 g |
Vláknina |
9,8 g |
6,4 g |
Protein |
12,4 g |
8,1 g |
Sůl |
0,01 g |
0,01 g |
Pro udržení dobrého zdraví je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.