Jahoda & Banán prášek se zlomky 100 g

89 Kč / ks
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.10.2025
Možnosti doručení

Lyofilizované jahody a banány jsou u dětí nejoblíbenější příchutě a v kombinaci to nebude jinak! Přidejte jim sladký prášek do jogurtu nebo mléka a vyčarujte sladkou dobrotu.

  • cenově výhodná varianta
  • kombinace prášku a úlomků
  • žádný přidaný cukr, barviva ani jiná aditiva

Detailní informace

SLEVY PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY
SLEVY PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY
99 % POZITIVNÍCH HODNOCENÍ
99 % POZITIVNÍCH HODNOCENÍ
DOPRAVA NAD 1 000 KČ ZDARMA
DOPRAVA NAD 1 000 KČ ZDARMA
100% KVALITA ZA FÉROVOU CENU
100% KVALITA ZA FÉROVOU CENU

Detailní popis produktu

Jahodovo-banánový prášek se zlomky spojuje to nejlepší z obou světů – ovocnou svěžest jahod a výrazně sladkou chuť banánu. Díky lyofilizaci si směs uchovává nejen chuť čerstvého ovoce, ale i většinu vitamínů a minerálů. 

Prášek se zlomky je skvělá volba, když chcete do jídla dostat chuť ovoce jednoduše a rychle. Stačí přidat lžičku do jogurtu a obyčejná snídaně se promění v ovocný zážitek. A navíc s malými kousky ovoce.

Prášek se zlomky je chytrá a cenově výhodná volba. Získáte ovocnou chuť v koncentrované podobě – bez zbytečného cukru, barviv nebo konzervantů – a přitom za super cenu.

Jak využít jahodovo-banánový prášek se zlomky

  • Rozmíchejte do jogurtu nebo kaše a máte snídani, co vás probudí ovocnou chutí.
  • Rozmíchejte do mléka a vytvořte lahodný milkshake s ovocnou příchutí bez chemie.
  • Přidejte do těsta nebo krému místo ovocného rozvaru – prášek je nenaředí.
  • Použijte prášek na výrobu domácích raw tyčinek nebo zmrzliny.

Lyofilizované jahody a banány jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené ovoce si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
  • Výraznou červenou barvu jahod mají na svědomí antokyany, které mají antioxidační účinky.
  • Banány jsou známé svým obsahem draslíku.
  • Jeden čerstvý banán obsahuje asi třetinu doporučené denní dávky vitaminu B6.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizovaný prášek na Lyofio.cz

  • vyroben z 100 % mrazem sušeného ovoce 
  • bez aditiv a přidaného cukru
  • znovuuzavíratelný obal

 

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 g
Vlhkost ≤5 %
Tuky (g) 1,23
  -> z toho nasycené mastné kyseliny (g) 0,1
Protein (g) 5,11
Sacharidy (g) 84,5
  -> z toho cukry (g) 71,17
Sůl (g) 0
Energie 383 kcal / 1569 kJ

Doplňkové parametry

Kategorie: Ovocné prášky
EAN: 8594204894920

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola