Lyofilizovaná jahoda v čokoládě – karamel 200 g

Neohodnoceno
169 Kč / ks 845 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Kombinace jahod a karamelu zaboduje u všech, kteří vyhledávají netradiční chutě. Objevte svou novou oblíbenou sladkost.

  • osvěžující jahody a karamelová čokoláda
  • křupavé mlsání
  • celá jahoda v každé kuličce

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jahody v hořké, mléčné a bílé čokoládě už vás omrzely? Dejte šanci nové příchuti – lyofilizované jahody v karamelové čokoládě jen tak někde neochutnáte. Sladká karamelová čokoláda se rozplývá na jazyku a vyváží sladkokyselou chuť jahod. V každé kuličce najdete celou lyofilizovanou jahodu.

Jahody nejdříve dozrávají na sluníčku a poté se suší mrazem. To z nich odstraní vodu, ale vše ostatní zůstává – slaďoučká chuť, omamná vůně, většina vitamínů a minerálů. Lyofilizované jahody se tak chuťově vyrovnají těm čerstvým, a navíc ještě hezky křupou. 

Lyofilizované jahody v čokoládě zaženou choutky na sladké. Až vás zase přepadne chuť na něco sladkého a alespoň trochu zdravého, nezdržujte se domácím pečením. Dopřejte sobě i dětem sladké mlsání s lyo jahodami v čokoládě.

Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v čokoládě?

Ideální jako dobrota ke kávě, místo dezertu po obědě nebo jako odměna za náročný den. S mrazem sušenými jahodami v čokoládě ohromíte i návštěvy – můžete je mít kdykoliv po ruce, když na vás přátelé nebo rodina nečekaně zazvoní.

Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
  • Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
  • Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
  • Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Proč nakoupit lyofilizované jahody v karamelové čokoládě na Lyofio.cz

  • celá lyofilizovaná jahoda uvnitř každé kuličky
  • křupavá struktura
  • znovuuzavíratelný obal

 

Složení: Karamelová bílá čokoláda (88%) [cukr, karamelizovaný cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, emulgátor (slunečnicový lecitin), aroma (vanilka), Lyofilizovaná jahoda (11%), arabská guma.

 

Země původu: EU

 

NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g)
Sůl (%) 0,2
Tuky (%) 36,6
   -> z toho nasycené mastné kyseliny 21,7
Protein (%) 11
Vláknina (%) 0,0
Sacharidy (%) 49,2
   -> z toho cukry 49,2
Energie 573 Kcal / 2397 KJ

Doplňkové parametry

Kategorie: Mrazem sušené ovoce
EAN: 8594204892179
Druh ovoce: Jahoda
Zpracování: Celé
Hmotnost: 200 g
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola