Lyofilizovaná jahoda v čokoládě – karamel 200 g
Související produkty
Detailní popis produktu
Jahody v hořké, mléčné a bílé čokoládě už vás omrzely? Dejte šanci nové příchuti – lyofilizované jahody v karamelové čokoládě jen tak někde neochutnáte. Sladká karamelová čokoláda se rozplývá na jazyku a vyváží sladkokyselou chuť jahod. V každé kuličce najdete celou lyofilizovanou jahodu.
Jahody nejdříve dozrávají na sluníčku a poté se suší mrazem. To z nich odstraní vodu, ale vše ostatní zůstává – slaďoučká chuť, omamná vůně, většina vitamínů a minerálů. Lyofilizované jahody se tak chuťově vyrovnají těm čerstvým, a navíc ještě hezky křupou.
Lyofilizované jahody v čokoládě zaženou choutky na sladké. Až vás zase přepadne chuť na něco sladkého a alespoň trochu zdravého, nezdržujte se domácím pečením. Dopřejte sobě i dětem sladké mlsání s lyo jahodami v čokoládě.
Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v čokoládě?
Ideální jako dobrota ke kávě, místo dezertu po obědě nebo jako odměna za náročný den. S mrazem sušenými jahodami v čokoládě ohromíte i návštěvy – můžete je mít kdykoliv po ruce, když na vás přátelé nebo rodina nečekaně zazvoní.
Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
- Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
- Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
- Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Proč nakoupit lyofilizované jahody v karamelové čokoládě na Lyofio.cz
- celá lyofilizovaná jahoda uvnitř každé kuličky
- křupavá struktura
- znovuuzavíratelný obal
Složení: Karamelová bílá čokoláda (88%) [cukr, karamelizovaný cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, emulgátor (slunečnicový lecitin), aroma (vanilka), Lyofilizovaná jahoda (11%), arabská guma.
Země původu: EU
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100g) | |
Sůl (%) | 0,2 |
Tuky (%) | 36,6 |
-> z toho nasycené mastné kyseliny | 21,7 |
Protein (%) | 11 |
Vláknina (%) | 0,0 |
Sacharidy (%) | 49,2 |
-> z toho cukry | 49,2 |
Energie | 573 Kcal / 2397 KJ |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mrazem sušené ovoce |
---|---|
EAN: | 8594204892179 |
Druh ovoce: | Jahoda |
Zpracování: | Celé |
Hmotnost: | 200 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.